Fotoprojecten

Projecten | Onderwerpen

 • Portret
  Ik speel graag, en ik leg graag de vinger op de gevoelige plek. Die combinatie maakt een portretsessie met mij tot een belevenis waar je rijker, mooier en bewuster van wordt
 • Zwangerschap
  Als ze die enorme buiken met stralend gemoed voor zich uit torsen, stralen ze zoveel vreugde en vertrouwen uit! Vrouwen die in verwachting zijn, lijken wel gedragen te worden door hun eigen zwangerschap
 • Dans
  In de dans, zoals ik hem dans, zijn mensen zichzelf of daarnaar op zoek. Ideaal voor mij om foto’s van te maken die laten zien wat er gebeurt tussen mensen als ze hun geboorterecht genieten: vrij zijn
 • Bomen, bos, natuur
  Als jonge jongen al vond ik mijn toevlucht in de Groesbeekse bossen. Soms een hele dag lang als het leven weer eens onbegrijpelijk ingewikkeld was. Toen was ik al verbonden met ‘de natuur’. Mijn vader leerde me kijken met een analytische blik: onderscheiden. Inmiddels is die blik verrijkt met verbinding, van ‘huis’ uit
 • Bezig met met de bomen, ontdekte ik dat ze soms spelen, praten met de wolken
 • Landschappen en stadsgezichten
  Soms kom je zulke mooie staaltjes van vakmanschap en toewijding tegen, in ‘n raam, een constructie om een dak te steunen, metselwerk heel uitgekiend, een trapleuning waar heel veel aandacht aan is besteed. Dus die ook, te ere van de ambachtsman